Οι συνεργάτες μας

 

 

Ο Ιππικός Όμιλος Ρόδου «Ο Κάδμος» δημιουργήθηκε το 1996 και από το 2000 φιλοξενείται στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις του δημιουργού του Λάκη Χατζηβασιλείου, σε μια επιφάνεια γης 12 στρεμμάτων.
Βρίσκεται σε παραδεισένιο τοπίο μόλις 10χλμ από το κέντρο της πόλης της Ρόδου, ιδανικό όχι μόνο για Ιππασία, αλλά και για επισκέπτες στους οποίους αρέσει η φύση.

Ο όμιλος είναι μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ιππασίας και έτσι τα αθλητικά του μέλη έχουν το δικαίωμα να λαμβάνουν μέρος σε αγώνες τους οποίους διοργανώνει η Ομοσπονδία ή και οι όμιλοι μέλη αυτής.

 

Γεώργιος Αντωνόπουλος

Κοινωνιολόγος, σπούδασε κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο Ρεθύμνου Κρήτης καθώς επίσης και ψυχανάλυση στην Νέα Λακανική Σχολή Ψυχανάλυσης στο Ηράκλειο Κρήτης. Έχει κάνει συμβουλευτική για δύο χρόνια κατά την διάρκεια των σπουδών του, και έχει παρακολουθήσει ποικίλα ψυχοκοινωνικά σεμινάρια. Ασχολείται με την Κοινωνικό Αποκλεισμό, την Κοινωνική Ένταξη και την εργασιακή βία. Είναι κοινωνικός ερευνητής και σύμβουλος κοινωνικής ψυχικής υγείας. Ανήκει στην Ομάδα Ψυχοκοινωνικής Μέριμνας του στρατού της 95 ΑΔΤΕ στη ν. Ρόδο, καθώς και σε ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Κρήτης στο τμήμα Κοινωνιολογίας με θέμα μελέτης “O Κοινωνιολόγος στο Στρατό και η αναβάθμιση του” ενώ πρόσφατα έχει βραβευτεί από το Αρχηγό στρατού.Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τον ίδιο στον προσωπικό του ιστότοπο.

 

Λάκης Χατζηβασιλείου

Ο Λάκης Χατζηβασιλείου είναι ο δημιουργός, ο πρόεδρος, ο εκπαιδευτής αλόγων και αναβατών, ο πεταλωτής ακόμη και ο πρακτικός κτηνίατρος του Ιππικού Ομίλου ”Κάδμος”, τον οποίο δημιούργησε με πολλή προσωπική εργασία και πολλή αγάπη για τα Άλογα.

Με πολυετή εμπειρία στον χώρο και σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις σε αγώνες ιππικής δεξιοτεχνίας και αμαξοδήγησης, φροντίζει πάντα για την ευημερία των αλόγων και την σωστή εκπαίδευσή τους.

 

Αμαλία Αντωνιάδου

Φιλόλογος, απόφοιτη του Αριστοτελείου πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και ειδική παιδαγωγός. Με πολυετή εμπειρία στα παιδιά με αναπτυξιακές διαταραχές είναι συνιδρυτής και αντιπρόεδρος του ”Θεραππέυειν”. Η ίδια έφερε την θεραπευτική ιππασία στη Ρόδο απο την αγάπη της προς τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.Τα τελευταία δύο χρόνια εκπαιδέυεται συνεχώς πάνω στην Θεραππευτική Ιππασία μέσα απο σεμινάρια αλλά και στην ίππευση στον Ιππικό Όμιλο ”Κάδμος”, όπου και σταβλίζονται τα θεραπευτικά άλογα του ”Θεραππέυειν”. Εργάζεται ως ειδική παιδαγωγός στο Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ρόδου.

 

 

Ναταλί Ορφανίδη

Φυσικοθεραπέυτρια, απόφοιτη του Ά Τ.Ε.Ι. Αθηνών.

Εργάζεται ως εξωτερική συνεργάτης στο κέντρο αποκατάστασης Med life. Η ίδια ασχολείται με τα άλογα απο την ηλικία των 13 ετών. Έχει παρακολουθήσει ποικίλα σεμινάρια ως προς την ίππευση, την σωστή επικοινωνία με το άλογο αλλά και την θεραπευτική ιππασία.

Προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες της στο ”Θεραππέυειν” απο την ίδρυσή του.